top of page

Cookie- og privatlivspolitik hos Fidili v/Fie Møjen

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies
Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.


Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

 

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

 

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

 

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: fievictoria@gmail.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Fidili v/Fie Møjen
Søndergade 37A
9900 Frederikshavn
Telefon: 40229840
Email: fievictoria@gmail.com

 

Privatlivsbeskyttelse og købsbetingelser

Databeskyttelse

1. Fidili har ret til at indsamle, behandle og bruge vores kunders data i overensstemmelse med

gældende databeskyttelseslovgivning. 

2. Fidili bruger kun kundens data til formål, som dataene leveres til og/eller til korrespondance med

kunden.

3. Hvis det er nødvendigt for behandling af betaling, overfører Fidili kundens betalingsdata til det

kreditinstitut, der er instrueret med betalingen. 

 

Betaling

Du kan betale med Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Visa Mastercard, Mastercard Debit og JCB. Alle kortbetalinger gennemføres via Altapay, Stripe eller Epays krypterede SSL-betalingssystem for sikker og fortrolig betaling. 

Beløbet bliver først trukket fra dit kort, når din ordre er behandlet og afsendt fra os. Brug af vores website og eventuelle køb, der er foretaget af dig, skal accepteres med de betingelser, der er underlagt lovgivningen i Danmark.

 

Priser

Alle priser på www.fidili.dk er gældende udsalgspriser inkl. 25% dansk moms og angives DKK.

 

Bekræftelse

Når du har aflagt en ordre, vil du kort efter modtage en e-mail, der bekræfter at vi har modtaget din ordre. Hvis ikke du modtager mailen inden for få minutter anbefaler vi, at du tjekker dit spam-filter. Når vi afsender din pakke, vil du modtage en afsendelsesbekræftelse på mail.

 

Levering

Vi sender pakker med tracking til adresser i Danmark for 50kr.  Ved køb over 2000dkk er levering af pakker med tracking til danske adresser gratis. Ved levering i Europa pålægges gebyr alt efter forsendelsesvalg.

 

Leveringstid

Vi afsender din pakke indenfor 5 hverdage, efter at bestillingen er behandlet. Dette gælder dog ikke

bestillingsvarer.Har du ikke modtaget din pakke inden for leveringsbetingelserne skal du kontakte os på tlf. +45 40 22 98 40 eller

info@fidili.dk

Alle pakker bliver sendt som en forsikret pakke med tracking nummer. På denne måde har vi mulighed for at spore pakken, indtil den er leveret.

 

Returret

www.fidili.dk har du 30 dages fuld returret, gældende fra den dag du modtager varen. 

Du kan ombytte smykket til et tilgodebevis eller returnere smykket og få pengene tilbage. Vær opmærksom på, at vi kun refunderer returbeløbet til kortet og kortholderen, som oprindeligt foretog købet. 

Ønsker du at bytte eller returnere dit køb, skal det ske senest 30 dage efter leveringsdatoen. Varen skal sendes retur i samme stand og i samme originale smykkeæske og emballage, som da du modtog smykket. Den vedlagte returseddel skal udfyldes og sendes sammen med smykket til følgende adresse: 

 

Fidili

Søndergade 37a

9900 Frederikshavn

Danmark

 

Du skal selv afholde forsendelsesomkostningerne i forbindelse med returnering eller ombytning af varen. Vi anbefaler desuden, at du sender smykket som en forsikret pakke med tracking nummer. Hvis det drejer sig om en reklamation, skal du altid kontakte kundeservice inden du sender smykket. 

Obs.: Smykker købt hos en af vores forhandlere, kan kun byttes og returneres samme sted som smykket er købt.

 

Refundering

Når vi modtager din returpakke, vil vi behandle din pakke hurtigst muligt indenfor 2 uger. Vær opmærksom på, at vi kun refunderer returbeløbet til kortet og kortholderen, som oprindeligt foretog købet.

 

Reklamation

Når du handler på www.fidili.dk, har du 24 måneders reklamationsret. Hvis du konstaterer en mangel eller fejl ved din vare indenfor 2 år efter du modtager varen, har du som forbruger ret til reparation af varen eller ombytning af smykket, såfremt varen ikke kan repareres. 

Det er et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af

produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen.

Ved reklamation af en vare skal du kontakte os på tlf. +45 40 22 98 40 eller sende en mail til info@fidili.dk.

bottom of page